TEST VOCACIONAL PER A TITULACIONS DE LA UPV

Informació rebuda:

“La Universitat Politècnica de València (UPV) ha inclòs en el seu web, dins de Perfils – Futur alumne, el test d’orientació vocacional UPV, amb l’objectiu d’ajudar els joves a triar una carrera universitària.

En cap cas aquest test pretén ser un substitut del teu valuós treball. És més, si l’alumne té dubtes o el resultat no és l’esperat, se li indica que acudisca al departament d’orientació del seu centre. Es tracta, més aviat, d’una senzilla eina que posem a disposició teua.

Aquest test, que està avalat per dades estadístiques, pregunta sobre: el nivell d’informació que té l’alumne, la seua motivació, com estudia, en què destaca, els temes que més li agraden, les activitats que més realitza, les tasques acadèmiques preferides, on s’imagina treballant i a què li agradaria dedicar-se. En acabar les nou preguntes plantejades, el test presenta dos graus, en funció de les respostes seleccionades.

És important ressaltar que només es mostren els graus que s’imparteixen a la UPV i no en altres universitats.”

http://www.upv.es/perfiles/futuro-alumno/test-orientacion-vocacional-es.html

Observació:
A banda d’aquest test elaborat per la UPV, trobaràs més ferramentes per decidir quina titulació cursar, si fas ús del buscador d’aquest bloc i escrius la paraula “test”. També et serviran per a triar família professional en la Formació Professional.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en UNIVERSITAT. Guarda el enlace permanente.