DISSABTES INFORMATIUS A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Informació rebuda:

“Els pròxims dissabtes, dies 21 i 28 de juny de 2014, des de les 9 a les 14 hores, el Servei d’Informació i Dinamització-SeDI de la Universitat de València obre la seua oficina del campus de Blasco Ibáñez (C. Menéndez y Pelayo, s/n Aulari III, 1r pis, València, darrere del Col·legi Major Lluís Vives) amb l’objectiu de proporcionar informació i assessorament als futurs universitaris i les seues famílies.

Els Dissabtes d’Informació és la darrera de les accions del Programa Conèixer 2013-2014.

Els resultats de la selectivitat es faran públics el pròxim divendres 20 de juny, i per aquest motiu, es realitzaran una sèrie de sessions informatives sobre l’accés i l’ingrés a la Universitat, per assistir-hi no cal inscripció prèvia.

Teniu tota la informació referent a aquesta activitat a: http://www.uv.es/coneixer

Recorda que si fas clic sobre la Categoria “Universitat” a la columna dreta d’aquest bloc, accedeixes a més informacions sobre el món universitari (titulacions, convocatòries, etc…). També pots revisar la columna “Enlaces” per consultar Guies de Graus universitaris i altres pàgines d’informació sobre estudis post-obligatoris. Revisa els sub-apartats punt per punt per no perdre’t res important.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en UNIVERSITAT. Guarda el enlace permanente.