PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2011.PREINSCRIPCIÓN UNIVERSITARIA 2011.

Molta de la informació que necessites la trobaràs als següents enllaços:

http://www.edu.gva.es/univ/val/preinscripcion.htm
DAMUNT D’ON DIU “PÀGINA WEB” ÉS ON S’HA DE CLICAR PER ACCEDIR A L’APLICACIÓ INFORMÀTICA.
AVÍS: EL TERMINI PER ENTREGAR LA PREINSCRIPCIÓ A LA SECRETARIA DEL TEU IES POT FINALITZAR UNS DIES ABANS DEL TERMINI OFICIAL QUE ACABES DE LLEGIR. CONSULTA! SI ETS ALUMNE /A DEL NOSTRE IES RAMON LLULL-VALÈNCIA, HAURÀS D’ENTREGAR-LA A LA NOSTRA SECRETARIA EL DIMARTS 28 DE JUNY 2011 COM A ÚLTIM DIA O EXCEPCIONALMENT FINS EL 5 DE JULIOL AL SERVEI D’ALUMNAT DE LA UPV (EDIFICI RECTORAT- PLANTA BAIXA). PREPARA ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL FULL DE RESULTATS DE LES PAU I DEL DNI/NIE, PASSAPORT, ETC…
RECORDA VALIDAR/ENVIAR LA SOL·LICITUD PER INTERNET A MÉS D’IMPRIMIR-LA. LLIG MOLT BÉ LES INSTRUCCIONS A CADA PAS.

http://www.edu.gva.es/univ/es/prueba_acceso.htm
AVÍS: LES NOTES DE TALL CORRESPONEN, COM ÉS LÒGIC, AL CURS PASSAT. RECORDA QUE LES NOTES DE TALL NO ES POSEN A PRIORI SINÓ QUE EXPRESSEN LA QUALIFICACIÓ DE LA PERSONA QUE CURS PASSAT VA OBTENIR PLAÇA EN ÚLTIM LLOC PER A UNA TITULACIÓ DETERMINADA.

Has de tenir en compte que els terminis de preinscripció no coincideixen necessàriament en totes les Comunitats autònomes ni per a totes les Universitats. A més a més, les Universitats privades poden establir procediments de selecció afegits a la P.A.U.
Una vegada obtinguda la plaça en la titulació del teu interés, has de matricular-te o la perdràs. Pren atenció a les dates abans d’organitzar-te les vacances.
Si has quedat en llista d’espera de titulacions preferides no adjudicades, consulta a la Facultat o Escola corresponent de quina manera i quan organitzaran l’anomenada “subhasta”.
Si no aproves la selectivitat o vols pujar la nota, recorda que a setembre has d’inscribir-te de nou si vols tornar a presentar-te.
Tots els fets administratius solen tenir procediments de reclamació. No et despistes si necessites fer-ne ús.

Sobre notes de tall en altres universitats espanyoles:
http://www.guiauniversidades.uji.es/grados2010/buscador.html
Sobre beques i ajudes:
http://www.edu.gva.es/univ/val/ayudas_y_becas.htm
http://www.educacion.gob.es/educacion/becas-y-ayudas.html

A aquest mateix Espai d’orientació pots trobar més informacions sobre diferents assumptes triant Categoria (columna a la dreta) o a través de “Buscar” (veure a dalt). Per a veure entrades anteriors, has de fer clic a la part de baix de la pàgina on estigues, on diu “Entradas más antiguas”.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en BECAS, PREMIOS Y GENERAL VIDA DE ESTUDIANTE, UNIVERSITAT. Guarda el enlace permanente.