CAP DE SETMANA ESPORTS A LA MAR + ANGLÉS + PREMIS. FUNCAE.

Informació rebuda de la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Qualitat de l’Educació (FUNCAE):

“Hem organitzat un Cap de Setmana Esports a la Mar, que es celebrarà a l’Escola de la Mar de Burriana (Castelló), durant els dies 17, 18 i 19 de juny de 2011. El termini d’inscripció per a esta activitat començarà demà dia 29 de març i finalitzarà el 27 de maig de 2011.

El Cap de Setmana està dirigit als alumnes de 3r i 4t d’ESO que tenen un bon expedient acadèmic. Durant el Cap de Setmana Esports a la Mar, els alumnes podran disfrutar d’una sèrie d’activitats per a conéixer el món de la navegació i els esports nàutics des d’un punt de vista lúdic, a través de sessions teòriques i pràctiques de multiactivitat nàutica de vela i piragüisme.

Per a participar, han d’inscriure’s a través de la nostra pàgina web www.funcae.es, en la qual trobaran també tota la informació concreta, i han d’enviar-nos per correu ordinari (a l’adreça que apareix a peu de pàgina) la documentació que els demanem a les bases.

També volem recordar-li que està oberta la inscripció per a participar en els Premis a l’Excel·lència-Swimming in English 2011, que consistixen en un curs d’immersió en anglés d’una setmana de duració que tindrà lloc en el Complex Educatiu de Cheste.

Enguany, hem organizat una doble convocatòria de Premis a l’Excel·lència, una amb 40 places per als alumnes de 3r d’ESO (setmana del 31 d’agost al 6 de setembre) i una altra amb 40 places per als alumnes de 4t d’ESO (setmana del 7 al 13 de setembre). Per a participar, han de fer també la inscripció en la nostra pàgina web, on trobaran, a més, les bases de participació amb tota la informació concreta (documentació que han d’enviar, i criteris del treball i la carta que han de fer).

Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Qualitat de l’Educació
Registre de Fundacions Nº 459-V
Palau de Pineda. Plaza del Carmen 4 – 46003, València – Tel.: 96 386 90 87 // 96 386 52 26 – Fax: 96 386 98 15 – http://www.funcae.esfundacio@funcae.es

Anuncios
Esta entrada fue publicada en BECAS, PREMIOS Y GENERAL VIDA DE ESTUDIANTE, EMOCIONALITAT I SALUT, ENSENYAMENTS ESPORTIUS, IDIOMES, TEMAS QUE AFECTAN A DIFERENTES CATEGORIAS A LA VEZ. Guarda el enlace permanente.