Previsió sobre dates en Proves d’accés als cicles formatius de la Formació Professional

Encara no han estat publicades les dates oficials, però la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana informa de la següent previsió:
 
Calendari Previst a falta de la seua aparició al Diari Oficial

INSCRIPCIÓ en les proves: del 20 d’abril de 2010 al 4 de maig de 2010

  • PROVES GRAU MITJÀ: Convocatòria ordinària: 18 de juny. Convocatòria extraordinària: 2 de setembre. (Són les dates previstes d’examen).
  • PROVES GRAU SUPERIOR: Convocatòria ordinària: 11 de juny. Convocatòria extraordinària: 2 de setembre. (Són les dates previstes d’examen).

Les dates per a inscriure’s en les proves i les dates dels exàmens has de confirmar-les quan es publique la convocatòria al DOCV (S’anunciarà oportunament). Mentrestant pots anar consultant els centres on vols estudiar:

http://www.edu.gva.es/eva/es/fp/oferta_fp.htm

Previsiblement, hauràs de fer la inscripció en les proves en un centre a soles, però podràs sol·licitar diferents centres per ordre de preferència a l’hora de demanar plaça escolar.

Dates per sol·licitar plaça escolar en CFGM- cicles formatius de grau mitjà- (consulta l’annex al final amb el resum de les dates). No obstant això, pregunta  al centre on vulgues estudiar si hi ha termini especial per als que accedeixen amb la prova.

 
Anuncios
Esta entrada fue publicada en FORMACIÓ PROFESSIONAL. Guarda el enlace permanente.