TELÈFON DE LA SEXUALITAT

El TELÈFON DE LA SEXUALITAT és un servei d’atenció telefònica perquè els jóvens puguen consultar qualsevol tema que els interesse en matèria de sexualitat: relacions sexuals, comportament i vivències sexuals, planificació familiar, prevenció de malalties de transmissió sexual, etc.

Les consultes són ateses per personal especialitzat, d’una manera personalitzada i garantint la confidencialitat i l’anonimat dels jóvens.

A més a més, s’hi pot obtindre informació sobre instal·lacions de salut o d’atenció mèdica, associacions o col·lectius vinculats a la informació sexològica, organismes als quals adreçar-se davant d’un problema concret i, sobretot, un assessorament complet perquè els jóvens puguen gaudir d’una sexualitat sana i plaent que els ajude a madurar.

Marcant el 902 25 20 20, et posaràs en contacte amb personal especialitzat i acuradament preparat perquè la resposta que necessites siga el més personalitzada possible i, per descomptat, et dedicaran tot el temps que calga.

El TELÈFON DE LA SEXUALITAT està actiu els 365 dies de l’any, siga dissabte, diumenge o festiu, de 10.30 del matí a 20.30 de la vesprada, de manera que no hi haja cap impediment horari a l’hora d’atendre’t.

També pots hi fer consultes per correu electònic: sexinfo_ivaj@gva.es

Altres contactes.  INFOSALUT   900 161 161     i en la web  http://www.san.gva.es

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría y etiquetada . Guarda el enlace permanente.